Stor oppdatering til Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia Neo kan nå friste med Android 2.3.4 og en rekke nye funksjoner.

Stor oppdatering til Xperia Neo

For snart en måned siden ble det klart at Sony Ericsson ville oppgradere alle årets Xperia-modeller til Android 2.3.4 i oktober. Denne oppgraderingen vil altså gjelde både Xperia Arc, Neo, Ray og Mini-telefonen.

Nå ser det imidlertid ut til at Sony Ericsson er litt tidligere ute enn ventet. Oppdateringen har nemlig begynt å siles ut til eiere av Xperia Neo. Flere brukere har bekreftet at oppdateringen ligger tilgjengelig når de kobler telefonen til PC-en og Sony Ericssons PC Companion-programvare.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Neo

Mange nye funksjoner

Ifølge Esato har det kommet en rekke nye funksjoner med oppdateringen. Som ventet får du nå støtte for å bruke frontkameraet på telefonen til videosamtaler gjennom Google Talk. I tillegg har Sony Ericsson lagt til noen egne nyheter.

Funksjonen Facebook inside Xperia har blitt forbedret, du kan ta skjermskudd på telefonen uten ekstra programvare, ta 3D-bilder ved å sveipe telefonen mens du tar bilde, og tegne på tastaturet for å skrive som på Swype.

3D-fotofunksjonen ble for øvrig introdusert med den oppgraderte Xperia Arc S.

Telefonen støtter også bruke av tastatur og mus dersom du kobler dette til Sony Ericssons LiveDock-tilbehør.

I tillegg er det gjort en del mindre endringer i utseendet til menysystemet.

For å oppdatere Xperia Neo kobler du telefonen til PC-en din og starter PC Companion. Deretter får du beskjed om å oppdatere dersom programvaren er klar til din telefon.

Kilde: Esato.com, XDA-developers.com

Les mer om: