MOBIL

Stor oppdatering til Xperia Neo

Sony Ericsson Xperia Neo kan nå friste med Android 2.3.4 og en rekke nye funksjoner.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. sep. 2011 - 13:05

For snart en måned siden ble det klart at Sony Ericsson ville oppgradere alle årets Xperia-modeller til Android 2.3.4 i oktober. Denne oppgraderingen vil altså gjelde både Xperia Arc, Neo, Ray og Mini-telefonen.

Nå ser det imidlertid ut til at Sony Ericsson er litt tidligere ute enn ventet. Oppdateringen har nemlig begynt å siles ut til eiere av Xperia Neo. Flere brukere har bekreftet at oppdateringen ligger tilgjengelig når de kobler telefonen til PC-en og Sony Ericssons PC Companion-programvare.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Neo

Mange nye funksjoner

Ifølge Esato har det kommet en rekke nye funksjoner med oppdateringen. Som ventet får du nå støtte for å bruke frontkameraet på telefonen til videosamtaler gjennom Google Talk. I tillegg har Sony Ericsson lagt til noen egne nyheter.

Funksjonen Facebook inside Xperia har blitt forbedret, du kan ta skjermskudd på telefonen uten ekstra programvare, ta 3D-bilder ved å sveipe telefonen mens du tar bilde, og tegne på tastaturet for å skrive som på Swype.

3D-fotofunksjonen ble for øvrig introdusert med den oppgraderte Xperia Arc S.

Telefonen støtter også bruke av tastatur og mus dersom du kobler dette til Sony Ericssons LiveDock-tilbehør.

I tillegg er det gjort en del mindre endringer i utseendet til menysystemet.

For å oppdatere Xperia Neo kobler du telefonen til PC-en din og starter PC Companion. Deretter får du beskjed om å oppdatere dersom programvaren er klar til din telefon.

Kilde: Esato.com, XDA-developers.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.