PROSJEKTERING

Stor interesse for konsept-kontrakten for kryssing av Bjørnafjorden

Tilbudskonferanse denne uka.

– Vi er fornøyde med at så mange firma har meldt sin interesse sier, Øyvind Kongsvik Nedrebø (Prosjekteringsleder, flytebru) (f.v.) , Mathias E. Eidem (delprosjektleder, fjordkrysninger), Kjersti Kvalheim Dunham (prosjektleder, Ferjefri E39),Kjell Håvard Belsvik (prosjektleder, Bjørnafjorden) og Kjartan Hove (kontraktdirektør)
– Vi er fornøyde med at så mange firma har meldt sin interesse sier, Øyvind Kongsvik Nedrebø (Prosjekteringsleder, flytebru) (f.v.) , Mathias E. Eidem (delprosjektleder, fjordkrysninger), Kjersti Kvalheim Dunham (prosjektleder, Ferjefri E39),Kjell Håvard Belsvik (prosjektleder, Bjørnafjorden) og Kjartan Hove (kontraktdirektør) Statens vegvesen
28. juni 2018 - 16:25

40 deltakere fra 17 firma møtte opp på Vegvesenets tilbudskonferanse for konseptutredning for det største prosjektet på Fergefri E39 - fjordkrysningen over Bjørnafjorden. 

LES OGSÅ: Nå er første konkurranse på megaprosjektet over Bjørnafjorden lyst ut

Hensikten med tilbudskonferansen var å skape en felles forståelse for oppdraget, og forklare Vegvesenets forventninger. De to firmaene som vinner konkurransen om å utrede konseptvalg for flytebru over Bjørnafjorden skal fremskaffe dokumenterte begrunnelser for valg av flytebruløsning, skriver de i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Fergefri E39: Vegvesenet frir til offshore- og maritimbransjen

– Det er veldig hyggelig å se at så mange er interesserte i å delta i konkurransen, sa Kjell Håvard Belsvik, prosjektleder for kryssing av Bjørnafjorden og Kjartan Hove (kontraktdirektør). Dere har et stort ansvar, vi skal ta en beslutning om konsept basert på arbeidet dere skal gjøre, og det skal ikke være grunnlag for tvil om hvilket konsept som er det beste valget. Vi stiller svært høye krav til faglig kompetanse, sa de på konferansen ifølge pressemeldingen. 

Konsulentfirmaene har frist til 10. september med å levere sitt tilbud.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.