ARKIVNYHETER

Stor elektrojobb i Trondheim

Elektroentreprisen omfatter alt som er merket med rødt bortsett fra Innherredsveien. Den omfatter også noen lokale veger som ikke er med på kartet. Ill.: Statens vegvesen
Elektroentreprisen omfatter alt som er merket med rødt bortsett fra Innherredsveien. Den omfatter også noen lokale veger som ikke er med på kartet. Ill.: Statens vegvesen
5. okt. 2011 - 23:27

Oppdraget er en totalentreprise. Den som får kontrakten skal detaljprosjektere, levere og montere alt elektroutstyr i Strindheimtunnelen, inkludert SRO og vifter, i tillegg til belysning og skilt på flere kilometer veg i dagen.

Elektroentreprenøren må forholde seg til flere anleggsentreprenører. Skanska og NCC har store oppdrag på Strindheimtunnelen og dagsonene utenfor. På strekningene som inngår i disse to oppdragene er det til sammen 5 200 meter to-felts tunnelløp, 800 meter ett-felts tunnelløp, 700 meter firefeltsveg i dagen pluss tilkobling til lokale veger.

Elektroentreprisen omfatter også riksveg 706 mellom Gildheim og Rotvollkrysset øst for Strindheimtunnelen og E 6 mellom Rotvollkrysset og Grillstadtunnelen. Utvidelse av riksveg 706 fra to til fire felt er ute på anbud med frist 17. oktober, E 6 har allerede fire felt på den aktuelle strekningen. De to strekningene utgjør til sammen halvannen kilometer.

Den som får elektrojobben skal også utføre arbeid på en framtidig forlengelse av fylkesveg 864, Bromstadveien med ca. 400 meter. Bromstadveien krysser den nye traséen til riksveg 706 like øst for Strindheimtunnelen. Anleggarbeidet i forbindelse med forlengelsen blir utført i egen entreprise i 2013-2014.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.