ARKIVNYHETER

Stor driftskontrakt til Peab

Jarle Skoglund
25. mars 2011 - 13:19

Kontraktssummen er på 262 millioner kroner inklusive 16,2 millioner i tilleggsarbeider.

Romerike midt strekker seg med E6 fra Oslo grense til Eidsvoll og østover mot Glomma. Den tar også med seg E6 videre til Stange grense og motorvei til Oslo lufthavn, Gardermoen. Dette er et av de mest trafikkerte områdene i Norge.

Totalt består området av 573 km veg, herav ca 100 km motorveg, og 56 km gang – og sykkelsti. Strømmen, Lillestrøm og Jessheim er med i området.

-Vi er veldig fornøyde med å ha fått vår første driftskontrakt, sier anleggsdirektør Thorbjørn Eng. –Anlegg har jobbet målrettet med å bygge opp kompetanse og kunnskap innen drift og vedlikehold, og det er betryggende at arbeidet nå resulterer i en langsiktig kontrakt. Vi kommer til å ansette rundt ti nye medarbeidere for å kunne håndtere kontrakten, samtidig som vi er godt i gang med å skaffe egnet utstyr for å kunne gjøre en god jobb. Dette blir en ny utfordring for oss, men vi mener at vi står godt rustet, sier Thorbjørn Eng.

Regionvegsjef Sidsel Sandelien i Statens Vegvesen var fornøyd med å kunne tildele kontrakten til Peab.

-Dette er en spennende og viktig kontrakt for Peab. Statens Vegvesen er fornøyde med å få flere entreprenører inn på driftskontrakter, og Peab har nå vist at dere er konkurransedyktige. Nå vil jeg bare oppfordre til å gjøre en god jobb, slik at veiene holder den standarden dere selv forventer at de skal ha, sier Sidsel Sandelien, som ønsker Peab lykke til.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.