NETTARKIV

Stoltenberg åpner ONS

INVITERER TIL FEST: Direktør Kjell Ursin-Smith i Staanger Forum inviterer konferansedeltagre til årets store fest i Stavanger. Olje, Energi og kultur i skjønn foreing
INVITERER TIL FEST: Direktør Kjell Ursin-Smith i Staanger Forum inviterer konferansedeltagre til årets store fest i Stavanger. Olje, Energi og kultur i skjønn foreing Bilde: Anders J. Steensen
Anders J. Steensen
13. mai 2008 - 11:28

Houston: Programmet for ONS-konferansen ble lansert under årets Offshore Technology Conference i Houston. Under myndig ledelse av direktør Jean – Marie Dauger i Gaz de France, har konferansekomiteen funnet fram til et program som dekker begrepet "Energy for one world".

Det innledes med statsminister Jens Stoltenberg, mens neste sekvens blir et intervju med Lord Browne, tidligere toppsjef i BP. Intervjuer er Todd Benjamin, som er økonomiredaktør i CNN.

– Vi tror at denne formen for innledning gjør sesjonen mer spennende. Det er for øvrig muligheter for publikum å stille Lord Browne spørsmål knyttet til energi gjennom vår hjemmeside, www.ons.no, forteller Mai-Lis Thorsson, som er ansvarlig for ONS-konferansen.

Mens OTC er meget teknisk orientert, tar ONS-konferansen opp temaer som i større grad er knyttet til interaksjonen mellom energi og samfunn. – Dette gjør konferansen mer aktuell for alle og gjør at det er et betydelig oppbud av internasjonal presse til stedet. Energispørsmål er i dag like mye storpolitikk som teknikk. Å sikre et land energitilførselen er like avgjørende som å sikre landet mat og forsvar. Årets program gjenspeiler dette, sier Ursin-Smith.

Han legger til at fristen for å melde inn kandidater til årets ONS Innovasjonspris er 20. mai.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.