Stilsikker samling

Årets Hannover Messe (8.-12. april) ruller igjen ut den røde automatiseringsløperen.

Stilsikker samling
Hannover Messe ruller for andre gang ut den røde automatiseringsløperen som leder deg til høydepunkter i syv haller. Bilde: Hannover Messe

Hannover Messe 2013

Har elleve fagmesser, blant annet:

  • Industrial Automation (den desidert største)
  • Motion, Drive & Automation (med blant annet hydraulikk og pneumatikk)
  • Digital Factory

Arrangeres 8.-12. april

Hovedtema på årets samling er ”integrert industri”. Arrangørene opplyser at valget er gjort på bakgrunn av den økende integrasjonen på alle områder innenfor industrien. Både maskiner, industrielt utstyr, verktøy og systemkomponenter er snart i stand til å utveksle data i sanntid, heter det.

 

Gigantmessen byr i år på elleve fagmesser, blant annet Industrial Automation, Motion, Drive & Automation (med blant annet hydraulikk og pneumatikk) og Digital Factory.

 

Industrial Automation dekker både prosessautomatisering, stykkproduksjon og byggautomatisering. Det er den største av fagmessene, og tar plass i hele syv haller.

 

Foruten konvensjonelle stands, er det flere spesialtorg på Industrial Automation. Her kan man boltre seg i industriell IT, datasikkerhet, trådløs automatisering, energieffektivisering, pumper, automatisk identifikasjon, applikasjonspark og robotforum, mobile roboter og autonome systemer.

 

Det er også mulig å ta seg en runde på den røde løperen, som er døpt Automation & IT Tour. Den skal sørge for at du får med deg høydepunktene, og lose deg trygt til neste hall. Det er som vanlig store forhold på Hannover Messe. Husk godt fottøy!