IT

Sterke tall i Telenor

FORNØYD: Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas er fornøyd med at de fortsatt får avkastning fra modne markeder, samtidig som de vokser i vekstmarkeder.
FORNØYD: Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas er fornøyd med at de fortsatt får avkastning fra modne markeder, samtidig som de vokser i vekstmarkeder. Bilde: Scanpix
26. okt. 2011 - 08:38

Q3-resultater for Telenor:

Nøkkeltall fra Telenors resultat for tredje kvartal 2011. Resultatet for samme kvartal i 2010 i parentes:

  • Resultat før skatt: 4.684 millioner kroner (4.349 millioner kroner)
  • Driftsresultat: 4.507 millioner kroner (3.751 millioner kroner)
  • Driftsinntekter: 24.631 millioner kroner (24.096 millioner kroner)


Telenors omsetning i kvartalet var 24,6 milliarder kroner, opp fra 24,1 milliarder. Resultat før skatt var på 4,7 milliarder, mot 4,3 milliarder i samme kvartal i 2010.

Vokser fortsatt

Telenor fortsetter dermed å forbedre sine finansielle resultater i en tid der verden preges av avtagende vekst.

– Tredje kvartal 2011 viste at Telenors geografiske tilstedeværelse gjør det mulig for oss å oppnå solid avkastning fra modne markeder og samtidig vokse i vekstmarkeder, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor.

– Blir anerkjent

Telenor har for tiende år på rad blitt anerkjent som et av de ledende selskapene på Dow Jones Sustainability Index (DJSI), verdens mest omfattende årlige analyse av selskapers bærekraft.

– Bærekraftig vekst er en viktig del av Telenors måte å drive virksomhet, og jeg er glad for at vår innsats for å utvide fordelene av telekommunikasjon blir anerkjent, sier Baksaas.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.