Stavdal blir til Cramo

Etter ni års virke er utleieaktøren Stavdal historie. Opp av asken stiger tre nye Cramo-avdelinger på Østlandet. 

Jim_Svendsen: Driftsansvarlig ved Cramo avd. Alfaset, Jim Svendsen, er i gang med omstillingsprosessen fra Stavdal til Cramo.
Jim_Svendsen: Driftsansvarlig ved Cramo avd. Alfaset, Jim Svendsen, er i gang med omstillingsprosessen fra Stavdal til Cramo.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
23. mars 2012 - 09:30

I fjor gikk Europas nest største maskinutleieaktør, Cramo, til innkjøp av lifteksperten Stavdal utleiesenter, og ble samtidig størst på utleie av lift i Norge. Nå er det avgjort at Stavdal-navnet forsvinner og at avdelingene blir en del av Cramo-nettverket. I praksis betyr dette endringer av både lokaler, logoer og skilting, samt nye rapporteringslinjer, arbeidstitler og oppdrag for flere av medarbeiderne.  

 

Stavdals avdelinger som nå blir Cramo-profilert, er Alfaset og Jessheim. Cramos avdeling på Lillestrøm flytter inn i Stavdals nåværende lokaler i nabolaget. I Østfold flyttes Stavdals avdeling på Rygge over til Cramos avdeling i Moss.

 

Nye tider

Stavdal startet opp sin virksomhet i lokalene på Alfaset i 2003. Etter ni gode år går både medarbeiderne og de faste kundene inn i en ny epoke. Driftsansvarlig ved Alfaset, Jim Svendsen, lover at den uformelle tonen og de personlige kunderelasjonene skal fortsette under Cramo-navnet.

 

– Jeg tror ikke kundene er så opptatt av navnet på døren så lenge vi har et godt kundeforhold, det er jo klart det viktigste. Personlige relasjoner til kundene har vært vårt varemerke, og de som kommer hit går rett til sin kontaktperson i kontorlandskapet. Det fungerer bra, og slik ønsker vi å fortsette, sier Jim Svendsen.

 

Må bevise at vi er fleksible

Tidligere daglig leder i Stavdal utleiesenter, Knut Onstad, har etter sammenslåingen blitt avdelingsleder for Cramo i Romerike med ansvar for Alfaset, Jessheim og Lillestrøm. Onstad har også fått plass i ledergruppa til Cramo.

 

– Så langt har sammenslåingen gått veldig greit, og vi har heldigvis ikke mottatt noen negative signaler. Som del av Cramo-systemet vil vi få tilgang til mer og variert utleieutstyr, noe vi tror våre eksisterende kunder vil verdsette. Vårt mål nå er å bevise at vi er like fleksible som før, sier Knut Onstad.

 

Øvrige endringer i ledelsen blir at Per Kåre Hagen, som tidligere var økonomisjef i Stavdal, nå er økonomisjef i Cramo AS.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.