ARKIVNYHETER

Startskudd for Vei og Anlegg

Direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening kan allerede nå fortelle at vårens Vei og Anlegg blir den største noensinne.
Direktør Anita Helene Hall i Maskingrossisternes Forening kan allerede nå fortelle at vårens Vei og Anlegg blir den største noensinne. Bilde: Jarle Skoglund
Jarle Skoglund
9. aug. 2011 - 10:06

Utstillingen arrangeres på Hellerudsletta i Skedsmo 9. – 13. Mai 2012, og arrangøren, Maskingrossisternes Forening (MGF), har ambisjon om at hele det 42.000 m 2 store utstillingsområdet skal fylles opp av utstillere fra maskin og utstyrsleverandører. I tillegg utvides kapasiteten med en ny innendørs utstillingshall på 5.000 m 2.

- Vi er spente og optimistiske, sier direktør Anita Helene Hall i MGF. Hun tror messen i mai 2012 treffer det norske markedet på et perfekt tidspunkt. – Økende aktivitet i anleggsmarkedet og optimisme i industrien legger alt til rette for at dette vil bli en messe med stor publikumsinteresse, spår MGF-sjefen.Lover publikumsrekord

I 2009 hadde Vei og Anlegg 18 000 besøkende og 170 utstillere. For 2012 har MGF et mål på 200 utstillere og 22 000 besøkende. Anita Helene Hall lover både utstillere og publikum bedre fasiliteter.

- Exporama har oppgradert ustillingsområdet og infrastrukturen. Fra vår side legger vi vekt på å sikre bedre struktur og oversikt på stands og servicetilbud. Vi jobber bl.a med å anlegge et demonstrasjonsområde i utstillingsområdet.

Maskingrossisternes Forening tar nå i bruk en elektronisk påmeldingsplattform.

- All påmelding til Vei og Anlegg 2012 vil pågå via elektronisk påmeldingsplattform på vår hjemmeside www.mgf.no, opplyser Hall. - Påmeldingsplattformen er brukervennlig og selvforklarende, men vi har i tillegg beredskap av folk som kan bistå utstillere over telefonen dersom det er behov for det.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.