OLJE OG GASS

Starter nytt norsk oljeselskap

Nok en gang er Statfjord-feltet rammet av ulykker. Lørdag morgen oppsto en lekkasje i ett av beina, men den ble stanset seinere på dagen. De fleset om bord ble evakuert.
Nok en gang er Statfjord-feltet rammet av ulykker. Lørdag morgen oppsto en lekkasje i ett av beina, men den ble stanset seinere på dagen. De fleset om bord ble evakuert. Bilde: StatoilHydro
Trond Gram
18. feb. 2008 - 07:46

Allerede har de ansatt geologer, geofysikere og annen kjernekompetanse. Målet er å skaffe seg operatørskap og lisenser og vokse til å bli et av de største oljeselskapene på norsk sokkel.

- Hvor store vi skal bli? Er det en grense for det? Målet er å bli en betydelig aktør på norsk sokkel. De som er nummer to i dag er type Noreco, Det Norske og Revus. Det er mulig å komme på nivå med disse, sier Roar Tessem i Spring Energy til Finansavisen.

Sammen med fire andre, flere av dem med bakgrunn fra Det Norske, starter de opp et oljebasert oljeselskap som skal drive både leting og produksjon. De deltar i to lisenssøknader den nærmeste tiden og planlegger å være aktive med å overta lisenser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.