BYGG

Starter byggeprosjekter for 100 milliarder

Helseforetakene og Sykehusbygg har prosjekter for 80 til 100 milliarder kroner som skal over i byggefase. Noe av dette kommer i 2022, men det meste kommer i 2023 og 24.

Ombruk, gjenbruk og reduserte utlsipp blir like viktig for offentlige byggherrer som for private. Her fra et prosjekt der hulldekker fra R4 som huset Olje- og energidepartementet,  Nærings- og handelsdepartementet og Departementenes servicesenter, blir brukt på nytt for ny legevakt på Aker sykehus i Oslo.
Ombruk, gjenbruk og reduserte utlsipp blir like viktig for offentlige byggherrer som for private. Her fra et prosjekt der hulldekker fra R4 som huset Olje- og energidepartementet, Nærings- og handelsdepartementet og Departementenes servicesenter, blir brukt på nytt for ny legevakt på Aker sykehus i Oslo. Foto: Eirik Helland Urke
30. des. 2021 - 14:00

To av våre store offentlige byggherrer venter økt aktivitet i 2022. Statsbygg har både store og komplekse bygg og skal investere nær ni milliarder kroner i nybygg kommende år. Sykehusbygg melder om økende aktivitet sammenlignet med 2021 og har flere prosjekter som har vært under planlegging som nå skal over i byggefase i løpet av 22. Samlet beløper det seg til byggeprosjekter for et sted mellom 80 og 100 milliarder bare i helsesektoren.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.