Stål med stil

  • nyheter_bygg

25.-26. september inviterer stålbransjen til Norsk Ståldag og Steel-IT 2002. Arrangementet er en del av Industridagene 2002 og foregår på det nye messesenteret på Lillestrøm.

Hovedtema på årets konferanse er utfordringer og muligheter for norsk verkstedindustri, effekten av å bruke oljepenger for norske bedrifter, rekruttering til tekniske studier samt bærekraftig utvikling for byggebransjen i et økologisk perspektiv.

Foredragsholderne er kjente navn for de fleste med tidligerer helseminister og styremedlem i Aker-Kværner, Tore Tønne, og sjeføkonom Terje Furunes i Sparebanken Nor i spissen.

Dagen fortsetter med faglige temaer som tar for seg byggeprosjekter Norge rundt, byggesektoren i framtida, den nye operaen i Bjørvika, stål og glass i arkitekturen samt konsekvenser for design og regelverk etter WTC-katastrofen.

Sveis- og stålgalla

Etter at den faglige delen er over, inviteres deltakerne til sveis- og stålgalla med prisutdelinger, underholdning av Truppo Trotto og Sophisticated Strings samt en foto-opplevelse med pressefotograf Johan Bruns "Eg såg ei bru".

Dagen etter møtes delegatene til arrangementet Steel-IT med tekniske presentasjoner av IT og IT-verktøy for stålbransjen. Begge dagene blir det stands og utstilling med ledende leverandører som presenterer produkter og tjenester.

Arrangør er NIF og Norsk Stålforbund.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå