DATATELE

Stakk av med Nordea-kontrakt

Anders Lindgren. steria.
Anders Lindgren. steria.Bilde: Steria

Rammeavtalen skal omfatte et bredt spekter av IT-konsulenttjenester, deriblant systemutvikling, testledelse og ressurser, prosjektledelse, rådgivning, ITIL og infrastruktur.

Gjelder for to år

– Dette er en viktig avtale for oss, og Nordea blir en av våre prioriterte kunder framover, sier salgssjef Tomas Sunde hos Steria.

Kontrakten går over to år, og gjelder konsernets virksomheter i Norge.

– På sikt håper vi å bli en nordisk leverandør for Nordea, håper han.

Nekter å oppgi kontraktssum

Ovenfor Teknisk Ukeblad nekter Sunde å oppgi hvor stor kontrakten er i kroner og øre:

– Verken vi eller Nordea ønsker å kommunisere det, sier Sunde bestemt.

Beklager

Heller ikke Mette Solstrand, som er direktør for prosjektledelse og systemintegrasjon i Steria, vil si noe om størrelsen på Nordea-kontrakten.

– Vi kan ikke gå ut med volumet på kontrakten eller antatt beløp så lenge kunden – i dette tilfellet Nordea – ikke vil kommunisere dette. Jeg kan bare beklage, men slik er det, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Anders Lindgren til Teknisk Ukeblad.

Fjerdedel kommer fra bank og finans

Salgssjef Tomas Sunde sier i pressemeldingen at kontrakten er med på å befeste Sterias posisjon i bank- og finanssegmentet i Norge.

– Fra før står Sparebank1, DnB NOR og Storebrand på kundelisten til Steria, og 26 prosent av gruppens omsetning stammer i dag fra bank og finans. Dette er en bransje vi har høy kompetanse på, både i Norge og internasjonalt, sier Sunde.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.