MOBIL

Spre det glade app-budskapet

Sony Ericssons nye tjeneste Mash-App gjør det enkelt å dele favoritt-appene dine med andre Android-brukere.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. juli 2010 - 15:15

Har du en Android-telefon har du sannsynligvis også et varmt forhold til Android Market. Men å dele sin begeistring for en eller flere apper er ikke like enkelt. Sony Ericsson har satt seg som mål å gjøre dette enkelt med den nye tjenesten Mash-App.

Dette er enkelt forklart en måte å samle favorittappene dine og dele dem med andre. De du deler dem med kan i tur enkelt sjekke dem ut og eventuelt laste ned noen av dem. Det gjør det også enkelt å sjekke hvilke apper andre liker innenfor forskjellige sjangre. 

Enkelt å bruke

For å ta Mash-App i bruk må du innom Mash-App-hjemmesiden og opprette en konto. Så kan du installere Mash-App-applikasjonen fra Android Market. Når du har gjort dette starter du programmet og velger blant installerte programmer du vil dele. Gi samlingen et navn og en beskrivelse, og last dem deretter opp til Mash-App-tjenesten. 

Nå kan du dele samlingen din på for eksempel Facebook eller Twitter, slik at andre kan sjekke ut dine anbefalinger. Du kan enkelt installere programmer via Mash-App, så du trenger ikke å lete etter dem i Android Market. Se vårt eksempel her.

Mash-App.com kan du se populære favorittsamlinger og diskutere andre brukeres Mash-Apps.

For alle Android-brukere

Tjenesten fungerer på alle Android-telefoner, så det er ikke noe krav at du bruker en Sony Ericsson-telefon.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.