T2

Spillsko for X-boxs-fans

NOE FOR GO´FOTEN?: The Gamer er navnet på den nye skoserien, som har hentet sitt design fra Xbox. Vi gjør oppmerksom på at dette er bare en av mange forskjellige fargevariantre. Se selv på nettsiden deres.
NOE FOR GO´FOTEN?: The Gamer er navnet på den nye skoserien, som har hentet sitt design fra Xbox. Vi gjør oppmerksom på at dette er bare en av mange forskjellige fargevariantre. Se selv på nettsiden deres. Bilde: Heelys
Trond Heggelund
23. okt. 2007 - 07:08

En amerikansk skoprodusent, Heelys, har utviklet en skoserie som skal er tenkt til folk som virkelig er hekta på X-box 360 fra Microsoft.

Og dem er det jo en del av.

Ultralett på bena

De nye skoene som heter The Gamer skal i følge produsentens nettside være ultralette og bestå av et vaskbart mikromateriale.

Heelys hevder svulstig nok at spillskoene "har en avansert grafikk som skal gi deg en enestående visuell opplevelse" eller noe i den dur.

Ukjent lanseringsdato

Det er ikke kjent når skoene kommer på markedet, men på nettsiden står at det vil komme mer informasjon i november om det nye spillskoene.

Mens vi venter kan redaksjonen slå fast at det var en imponerende nettside skoprodusenten hadde, selv om innholdet var litt tynt. I hvert fall foreløpig.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.