Spådommer for 2007

(Bilde: ILLUSTRASJONSFOTO)
Internett blir viktigere og viktigere. Nå er teknologien og tankesettet i ferd med å smitte over på det aller meste vi omgir oss av IKT-basert hverdagsteknologi. Det er godt nytt for Opera, som er med og påvirker løpet. (Bilde: Illustrasjon)
DOBBELVINNER: LG BH100 spiller både HD DVD og Blu-Ray-formatet i full kvalitet, og for det ble spilleren både kåret til "Best in show" og beste produkt i kategorien for hjemmevideo under CES. Spilleren er dyr, men gjør at du kan se akkurat de filmene du liker - uten å tenke på om spilleren din er kompatibel. (Bilde: LG)
Google vil bli mektigst på nettet, og tar flere jafs av den attraktive søkekaken. Blir Microsoft sittende igjen med smulene? (Bilde: Google)


* Internett-trafikken dobles. 80 prosent av trafikken vil bestå av fildeling gjennom Skype video og BitTorrent.

* Antall søppel e-post dobles også.

* Second Life kommer til å koste et liv. Utroskap er det som fører til det første virkelige mord utenfor denne virtuelle verden.

* Google kommer til å levere fra seg informasjon om søk. IP-adresser vil bli levert hvis FBI spør om hvem som søker på begreper som bomber e.l.

* MySpace fader ut. Tenåringer søker mer nisjepregete nettsteder.

* Halvparten av alle datamaskiner solgt i 2007 vil være bærbare. 20 prosent av disse kommer til å være MacBooks fra Apple.

* HD-DVD slår Blu-ray i krigen om DVD-fomat.

* Kontaktlinser som kan implanteres vil bli godkjent av amerikanske myndigheter

* Grønland blir endelig grønt nå som isen smelter.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå