PRODUKTNYHETER

Sorterer idéene dine

Dette er en ypperlig måte å få orden i en flom av ideer på, enten du sitter alene eller brainstormer sammen med andre i et møte.

Tankeprosessor var en betegnelse på slike programmer før som indikerte at det er en fin måte å få orden på springende kreative prosesser.

Kjernen i programmet gjør at du kan taste inn ideer og forslag omtrent som du gjør på en tavle eller flipover, men i motsetning til slike statiske medier, kan du trekke rundt på de forskjellige blokkene og få plassert dem korrekt i forhold til hverandre. Det er også mye enklere å se hvordan ting henger sammen når de presenteres i slike oversikter.

En slik ryddeprosess er selvfølgelig en god start på et prosjekt, og programmet kan da også sende data videre til et prosjektstyringsverktøy.

Selv om programmet har en innbygget tekstbehandler slik at du kan legge masse informasjon inn under hvert punkt, kan det også eksportere innholdet i dokumentene til Word.

Har du behov for å få orden på tankeprosessen, er prisen lav. 1890 kroner for standardversjonen eller en tusenlapp mer for en proffversjon med innebygd Outlooksynkronisering.

Programmet importeres av Alfasoft.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.