MOBIL

Sonys 13 megapiksler lekket

Sony Xperia LT29i Hayabusa klar for debut neste måned.

Marius ValleMarius ValleJournalist
31. juli 2012 - 12:43

Det er åpenbart at Sony har planer om å lansere litt av hvert dagen før IFA-messen starter i Berlin. 29. august  skal produsenten vise frem nyheter i Xperia-serien. Vi har allerede fått en grundig titt på den kommende Sony LT30p Mint, som sies å være den nye toppmodellen fra Sony.

Nå har det dukket opp en hel del bilder av den kommende LT29i Hayabusa. Dette skal være den internasjonale versjonen av den japanske modellen Xperia GX. 

Et kinesisk nettsted har fått klørne i en prototype av Hayabusa, som interessant nok har Sony Ericsson-logo. Den har altså vært under utvikling en god stund. Det dukket opp bilder som skal ha vært tatt med den tilbake i april.

4,6 tommer

Hayabusa er en Android-telefon med 4,6 tommers LCD-skjerm. Oppløsningen er 1280 x 720 piksler. Kameraet på baksiden skal kunne ta bilder i 13 megapikslers oppløsning, og vi antar at det er snakk om en Sony Exmor R-kamerasensor.

Systembrikken er en Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 - samme brikken som skal stå i LT30p. Foruten en tokjernet 1,5 GHz Krait-prosessor har den grafikkprosessoren Adreno 225. Arbeidsminnet skal være på 1 GB.

Ingen taster på fremsiden

En liten, men stilig dealj er at Xperia-logoen på telefonen pulserer i takt med musikk som spilles på telefonen. Det er heller ingen taster på fremsiden av skjermen, så denne telefonen får altså menytastene som ikoner på skjermen.

Hayabusa har Android 4.0, og menyene på toppen ser ut til å være endret en del for å få et mer luftig preg. 

Telefonen har ellers NFC, støtte for Micro-SD, og et utskiftbart batteri på 1700 mAh.

Vi tipper vi får kjenne på telefonen 29. august, men når den skal komme i salg er foreløpig en sak for frøken detektiv.

Kilde: ePrice.com.hk via: GSMarena.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.