MOBIL

Sony lanserer Android-tableter

Sonys nye Android 3.0-tableter har uvanlig design og støtter PlayStation-spill.

Sony S1.
Sony S1.
Marius ValleMarius ValleJournalist
26. apr. 2011 - 11:36

Sony lanserte i dag to tableter med Android 3.0 Honeycomb. De nye produktene har fått en ganske spesiell design, og går under merkenavnet "Sony Tablet". 

Les om hva som er nytt i Android 3.0 Honeycomb »

Sony S1

Sony S1 har fått 9,4 tommers skjerm og en utforming som skal minne om et magasin. Baksiden er derfor tykkere i den ene enden, slik et brettet magasin er. Dette skal angivelig gjøre den mer behagelig å holde. 

Skjermen har oppløsningen 1280 x 800 piksler.

S1 har også fått infrarød port, og skal kunne fungere som fjernkontroll til Sony Bravia-produkter. Den har også kamera foran og bak.

Sony S2

Sony S2 har fått to skjermer på 5,5 tommer, og lar seg folde sammen. Skjermene kan vise ett stort bilde, og dersom du installerer apps som støtter det kan du vise forskjellig innhold på skjermene. Når du surfer vil den ene skjermen fungere som tastatur for å skrive inn nettadresser.

Oppløsningen på hver av S2 sine skjermer er 1024 x 480 piksler.

Tegra 2

Begge tabletene kjører på Nvidias Tegra 2-systembrikke, noe som betyr at du her får tokjerneprosessor. De er også PlayStation-sertifiserte slik som Sony Ericsson Xperia Play. Dette betyr at du kan installere PlayStation-spill på disse tabletene.

De skal også støtte Qriocity, en musikk- og videotjeneste som lar deg laste ned video og musikk. Du kan også laste opp ditt eget musikkbibliotek til tjenesten slik at musikken din er tilgjengelig overalt.

Lite er kjent

Begge tabletene har støtte for 3G og Wi-fi. De støtter DLNA, slik at du kan dele mediainnhold over nettverket ditt hjemme. og utover dette er lite kjent om spesifikasjonene. 

Sony S1 og S2 skal komme i salg til høsten, men i hvilke markeder den kommer og hva prisen blir er ikke kjent.


Sony S1.


Sony S2.

Kilde: Androidcentral.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.