MOBIL

Sony Ericsson lanserer Android-Walkman

Sony Ericsson Live er produsentens første Walkman-telefon med Android.

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. aug. 2011 - 11:22
Vis mer

Sony Ericsson lanserer Android-telefonen Live with Walkman. Denne telefonen kjører Android 2.3 Gingerbread og har egen Walkman-programvare.

Telefonen har 3,2 tommers skjerm med 480 x 320 pikslers oppløsning. Prosessoren er på 1 GHz. Dermed er det her snakk om en telefon som er omtrent likt spesifisert som Sony Ericssons siste Mini-telefoner.

Dette understrekes ved at Live with Walkman har samme menysystem som Mini-telefonene, med en startskjem hvor snarveisikonene er plassert i de fire hjørnene av skjermbildet. 

Walkman-funksjoner

Walkman-funksjonaliteten består av en egen Walkman-tast som åpner musikkspilleren. Denne er igjen integrert mot din Facebook-konto slik at du kan "like" musikk og finne ut hva dine venner hører på. Som andre Sony Ericsson-telefoner er det mulig å finne mer informasjon og innhold fra artisten du lytter til ved å trykke på et eget ikon mens du har musikkspilleren åpen.

Telefonen har også fått Sony Ericssons xLoud-funksjon som skal gi høyere og klarere lyd i høyttaleren når du spiller musikk uten hodesett koblet til.

5 MP og HD-video

Live with Walkman har videre et fem megapikslers kamera med autofokus og fotolys, som også kan ta opp video i HD-oppløsningen 720p. 

På teknologisiden finner vi det vi forventer, inkludert 3,5 mm minijack, USB-tilkobling, innebygget GPS, super-3G, Wi-fi og Bluetooth.

Live with Walkman har 320 MB innebygget lagringsminne, men dette kan utvides med minnekort. Et kort med 2 GB følger med i esken.

Telefonen har batteri på 1200 mAh, som skal gi deg 17,5 timer musikk, 6,5 timer video eller noe over 6,5 timer taletid i 3G-nettet.

Telefonen skal komme på markedet i fjerde kvartal, altså en gang mellom 1. oktober og nyttår.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.