MOBIL

Sony Ericsson holder seg til Android

Sony Ericsson satser for fullt på Android, og lover bedre oppdatering av operativsystemet i nye mobiler.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. jan. 2011 - 16:00

I et intervju med Pocket-Lint.com sier Steven Walker, fungerende global markedssjef i Sony Ericsson, at produsenten skal fortsette sin satsing på Android. Med det betyr ikke at de utelukker telefoner med Windows Phone 7.

- Alle systemer kan ikke overleve

Ved å fokusere på Android ønsker Sony Ericsson å være med på å skape et stort økosystem rundt plattformen. Dette gjør de enkelt og greit for å sørge for at bare noen få systemer overlever.

Les også: Symbian^3, iOS4 eller Android?

- Vi må gjøre dette slik at de bare blir et visst antall økosystemer som overlever. Utviklere vil ikke utvikle for 17 økosystemer. Forbrukere vil ikke velge mellom 100 forskjellige økosystemer. Til slutt vil bare et visst antall overleve, sier Walker til Pocket-Lint.com.

Ikke begrenset til Android

Samtidig understreker han at Sony Ericsson ikke kommer til å begrense seg til kun Android. Men for øyeblikket er det Android som gjelder for selskapet.

Satser på nyere Android-versjoner

Walker forteller også at Sony Ericsson har innsett at de må holde oppe oppdateringstakten på Android-versjonene. Da de lanserte X10-telefonene i fjor hadde de ikke forutsett hvor sterke følelser forbrukerne hadde i forhold til oppdatering til nyere Android-versjoner. 

Han forteller at de har tatt lærdom av dette, og at Sony Ericsson har forstått viktigheten av å tilby siste Android-versjon på sine telefoner.

Kilde: Pocket-Lint.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.