MOBIL

Sony Ericsson Arc og Play oppdateres

Ny programvare til Xperia Arc og Xperia Play gir telefonene nye funksjoner.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. aug. 2011 - 14:26

Sony Ericsson har begynt å dytte ut en ny oppdatering til Xperia Arc og PlayStation-telefonen Xperia Play. Oppdateringen gjør ikke noen endringer i Android-versjon, så det er fortsatt Android 2.3.3 på telefonene.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Arc
LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Play 

Med denne oppdateringen får telefonene støtte for visning av startskjermen i landskapsmodus. Det vil si at skjermbildet med snarveier og widgeter vil snu seg automatisk når du snur på telefonen. Samtidig får telefonene tilgang til nye temaer.

Tar opp stereo i video

En annen velkommen nyhet er at telefonene nå tar opp stereolyd når du filmer. Til nå har telefonene kun tatt opp monolyd. Det er ikke gjort andre endringer i videopptaksfunksjonene.

Arc og Play får også støtte for DLNA, slik at du kan spille av innhold fra DLNA-enheter via trådløst nettverk, som for eksempel PlayStation 3, PC-en din eller andre DLNA-telefoner. Dette gjør det også mulig å vise innhold fra telefonen på andre DLNA-enheter i nettverket.

Lydforbedring

Sist men ikke minst har telefonene fått støtte for noe Sony Ericsson kaller xLoud, som skal forbedre lyden fra høyttalerne i telefonene når du spiller musikk.

For å oppdatere må du bruke Sony Ericssons PC-programvare PC Companion, som du kan laste ned fra Sony Ericssons nettsider.

Alternativt kan du sjekke under "Om telefonen" i innstillingsmenyen for å se om den nye programvaren er tilgjengelig til din telefon.

Som vanlig får ikke alle eiere tilgang til oppdateringen samtidig, så det kan være at det tar litt tid før du får oppdatere.

Kilder: Phonearena.com, Sonyericsson.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.