MOBIL

Sony Ericsson Arc og Play får oppdatering

Sony Ericsson Xperia Arc og Play får Android 2.3.3 og dyp Facebook-integrering.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. mai 2011 - 11:18

Ifølge det britiske nettstedet recombu.com får Sony Ericsson Xperia Arc og Play oppdatering til Android 2.3.3 neste uke. Dette er en mindre oppdatering, som tar telefonene fra versjon 2.3.2.

Oppdateringen kommer i Storbritannia, og vi antar at den vil dukke opp i Norge om kort tid.

LES OGSÅ: Test av Sony Ericsson Xperia Arc

Facebook inside Xperia

Det mest interessante her er den nye Facebook-funksjonaliteten som kommer til telefonene. Funksjonen kalles "Facebook inside Xperia", og gjør at Facebook integreres dypt i telefonens funksjoner.

Du kan for eksempel synkronisere kalenderen med Facebook, slik at venners bursdager og arrangementer du skal delta på dukker opp her. Kontaktene dine kan synkroniseres, slik at du ser siste status og annet fra kontaktlisten.

Bildegalleriet integreres med Facebook, slik at bilder du er tagget i vil dukke opp i bildegalleriet på telefonen.

Se venners media

Facebook inside Xperia gir deg også en widget på startskjermen som gir deg oversikt over musikk og video venner har delt på Facebook. Dersom en venn for eksempel poster en lenke til et album på Spotify så vil denne dukke opp i widgeten, som kalles Media Discovery.

Du kan også "like" musikk du spiller på telefonen. Dette vil postes på Facebook-veggen din. 

Kom med Xperia Mini

Facebook inside Xperia er en funksjon som ble presentert sammen med de nye telefonen Xperia Mini og Mini Pro som leveres med denne programvaren når de kommer i salg. Xperia Neo og Pro får også disse funksjonene.

LES MER: Her er Xperia Mini og Xperia Mini Pro

Om du ikke er så glad i å dele alt du driver med på Facebook er det mulig å skru av alle funksjonene eller enkelte av dem, skiver Recombu.com.

Kilde: Recombu.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.