T2

Sonos forbedrer appen

Og Android-brukerne får den først.

Vinduer: Sonos nye 5,3-versjon av appen har fått bedre styring av innholdet og den viser nå hva som spilles mens man søker i nytt innhold.
Vinduer: Sonos nye 5,3-versjon av appen har fått bedre styring av innholdet og den viser nå hva som spilles mens man søker i nytt innhold. Bilde: Sonos
27. jan. 2015 - 15:06

Sonos er på langt nær alene i markedet for multiromsløsninger. Men de var først, og er fremdeles langt størst.

Nå handler det om å utinnovere de nye plagsomme konkurrentene. Da er appen viktigere enn selve høyttalerne, selv om det er her omsetningen er.

Betaversjon

I dette rotteracet om markedsandeler holder det ikke lenger å vente til alt er ferdig. Gode ideer må ut når betaversjonen er stabil nok til å tåle dagens lys.

I dag kommer betaversjonen av Sonos-appen i versjon 5.3. For en gangs skyld er det Androidbrukere som får den først.

Ifølge Sonos kommer den endelige utgaven og den som går på iOS i løpet av de kommende månedene.

Les også: Denne sender musikk gjennom murvegger

Rom-meny

Noen av de viktigste endringene i den nye utgaven vil være at det skal være lettere å styre innholdet i ulike deler av boligen i en mer tilgjengelig Rom-meny.

De som bruker nettbrett får et egen vindu for det som spilles av og for det å oppdage nytt innhold. Det blir enklere å veksle mellom vinduene.

Det skal også bli mer oversikt. Bedre navigasjon og samtidig mulighet til å legge innhold i en spillekø.

Sonosappen vil også få en tydelig fremdriftslinje nedenfor omslagsbildet for avspilling som gjør at man kan hoppe frem og tilbake i innholdet. Her har de nok lært av partnere som Wimp og Spotify.

Les også:

3 nyttige apper for deg som pusser opp

Alt du trenger å vite om Google Play

Skal du velge Wimp eller Spotify?  

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.