T2

Snart klart for Sims 3

Bilde: EA
Stein Jarle Olsen
21. aug. 2008 - 09:44

Er du en av dem som har brukt haugevis av timer på de to første Sims-utgavene? Som har kjøpt utvidelsespakke etter utvidelsespakke, bare for å få den kuleste sofaen og det mest romantiske boblebadet?

Og som har brukt skole- eller arbeidstiden på å planlegge hvordan din kommende virtuelle kjæreste skal se ut?

Februar

Ikke det? Vel, kanskje er det din tur til å bli hekta snart. Electronic Arts og Maxis har nemlig kunngjort at det tredje spillet i serien vil være i butikkene 20. februar 2009.

Det vil også bli tilgjengelig som nedlastbar utgave, og for de mer entusiastiske av oss, kommer det i tillegg en samlerutgave med en egen sportsbil og noen flere inventarartikler.

Åpen by

Nytt i denne utgaven er blant annet det nye, åpne nabolaget. Nå kan du ta deg en tur over til naboen om du skulle ville det, og også utforske byen i eget tempo.

Simskaperen skal være kraftig forbedret, og dermed gi deg muligheter til å lage simmer som er helt lik deg selv, eventuelt Madonna eller kong Harald om du heller skulle ville det.

Personlighetstrekkene er også utvidet, og hver sim vil nå få både kortsiktige og langsiktige mål, som hele tiden skal gi deg nye ting å oppnå.

100 millioner

Sims-serien har solgt over 100 millioner eksemplarer, og toeren har nærmest ligget i toppen av salgslistene hver eneste uke siden det ble utgitt i slutten av 2004.

Dermed blir det vel vanskelig å unngå Sims-feber igjen i 2009?

Les mer om: