PRODUKTNYHETER

Smelter sammen analyseteknologier

26. mars 2002 - 10:17

Siemens har prøvd å kombinere de beste egenskapene fra sin gamle gasskromatograf PGC 302 med egenskapene til kromatografene Optichrom Advance og Advance Maxum fra Applied Automation - et selskap som Siemens kjøpte for en tid siden.

Det nye instrumenter er døpt til Maxum Edition II, og er angivelig basert på det siste som finnes av teknologi innen kommunikasjon, ventiler, kolonner og detektorer. Gasskromatografens fortrinn sies å være korte analysesykluser og at flere analyseoppgaver kan utføres samtidig. Stor regnekapasitet, intern Ethernet-kommunikasjon og interne sanntidsdatabaser gir instrumentet muligheten til å utføre hurtig parallellanalyse.

Elektronisk trykkontroll gjør det mulig å fjernstyre kalibrering og justering via modem eller Ethernet. Alle analysemetoder lages med programmet EZChrom - et program som blir brukt i de fleste kromatografer for laboratoriebruk, ifølge Norsk Analyse. Maxum Edition II har et bibliotek med standard analysemoduler som kan kombineres for å løse forskjellige kundespesifikke analyseoppgaver. Brukergrensesnittet er basert på Microsoft Windows både på selve gasskromatografen og på PC-programvaren som hører til. Analysatoren kan installeres i utgaver for installering i både sikker sone og eksplosjonsfarlige soner, og møter de nye Atex-direktivene.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.