NYHETSBREV

Smartere styring

Honeywell lanserer en ny versjon av Experion PKS Orion prosesskontrollsystem.

Oppgradert kontrollsystem byr på virtualisering, konfigurerbare I/O-moduler og fjernprogrammering via dataskyen.
Oppgradert kontrollsystem byr på virtualisering, konfigurerbare I/O-moduler og fjernprogrammering via dataskyen.
2. juli 2014 - 07:00

Systemet inneholder en portefølje med skalerbare programmer. Leverandøren trekker fram virtualisering, universelle (konfigurerbare) I/O-kort og bruk av dataskyen til fjernprosjektering.

Les om: Honeywell DCS kjører virtualisering og universelle I/O

Visepresident Frank Whitsura i selskapet forteller at arbeidsflyten i prosjekter med prosesskontroll- og sikkerhetssystem nå kan tilpasses for å klare kortere tidsfrister og minimalisere risiko gjennom alle fasene.

Gir bedre kontroll og enklere drift

Selskapets Experion Virtualization Solutions og universelle I/O skap, som kan fjernkonfigureres, muliggjør designendringer på sene tidspunkt og forbedret kontroll på design av hardware. Muligheter som ligger i Experion Collaboration Station og Experions operatørstasjoner (Scada) skal gi utviklingsteamene muligheten til å dele informasjon mellom forskjellige geografiske steder, og kan forenkle driften av tusenvis av installasjoner.

Selskapets Experion Virtualization Solutions og universelle I/O skap, som kan fjernkonfigureres, muliggjør designendringer på sene tidspunkt og forbedret kontroll på design av hardware. Muligheter som ligger i Experion Collaboration Station og Experions operatørstasjoner (Scada) skal gi utviklingsteamene muligheten til å dele informasjon mellom forskjellige geografiske steder, og kan forenkle driften av tusenvis av installasjoner.Oppgradert kontrollsystem byr på virtualisering, konfigurerbare I/O-moduler og fjernprogrammering via dataskyen.

Experion PKS Orion er angivelig det eneste systemet med universell I/O-teknologi som gjør det mulig med øyeblikkelig fjernkonfigurering av signaler for både prosess og sikkerhet, uten ytterligere maskinvare. Det skal gjøre det mulig å anvende standardiserte skap. Universelle I/O-moduler minsker plassbehovet, og kan kjapt konfigureres for mange kanaltyper. Systemet har også forbedret støtte for Profibus PA og Ethernet/IP (industrial protocol).

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.