GUIDER

Smart tilbehør til LG Optimus 2X

Vi har sett nærmere på en håndfull tilbehør det er lurt å ha til LGs muskelmobil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. nov. 2011 - 11:42

Har du først kjøpt deg en ny mobil kan det kanskje være smart å samtidig skaffe nyttig tilbehør til den. Nylig så vi på et drøss med tilbehør til HTC-telefoner, og i dag har turen kommet til LG Optimus 2X.

Dette er den billigste av de sterke telefonene, og fortsatt en av våre favoritter snart trekvart år etter at vi testet den.

Som til HTC Desire S får du smart tilbehør til telefonen, og vi skal ikke tråkke opp samme sti igjen. Du kan altså få flere gode tips til tilbehør du bør se på ved å lese vår artikkel om smart tilbehør til HTC-telefoner.

Vi har her sett på tre ting som funker til LG Optimus 2X.

Bilholder SCS-410

Pris: ca 250 kroner
I esken: Bilholder, 12v USB-lader, festeplate til dashbord

Som du helt sikkert vet er det slett ikke nok å ha håndfri til telefonen om du skal kjøre bil. Du trenger også en mobilholder.

Her kommer SCS-410 inn i bildet. Dette er en mobilholder som du fester i frontruten på bilen. Det følger også med en festeplate som gjør det mulig å feste holderen en annen plass på dashbordet.

Dette har selvsagt en hel del andre fordeler utover at du kan bruke telefonen til å ringe med mens du kjører. Den gjør det også praktisk å bruke mobilen til GPS-navigasjon.

Holderen er som en hvilken som helst holder til en bil-GPS-enhet, med unntak av at den bare passer til Optimus 2X, selvsagt. 

Interessant nok har LG boret hull til kameraet i festeplaten, slik at du for eksempel kan filme eller ta bilder mens du suser avgårde. En gyllen mulighet til å lage en time lapse-video med mobilen, spør du oss.

I esken får du også en mobillader som du plugger i 12 volts-uttaket i bilen. Dessverre er det ikke USB-tilkobling på selve laderen, men bare en Micro-USB-plugg som du plugger i telefonen.

Dette tar oss til neste ulempe: Du må plugge laderen i selve telefonen, da holderen ikke fungerer som en dokking. Det gjør det hakket mer knotete å koble til og fra, spør du oss. Da likte vi HTC-holderen langt bedre, hvor du kobler strøm til holderen.

Selv om LGs bilholder er passiv, vet telefonen når den er plassert her. Det er nemlig en liten magnet i selve holderen, og når telefonen merker denne starter den opp bilmodus (eller Car Home, som det heter). Dette gir deg store ikoner til navigering, talesøk, kart, musikk og annet. Ikkje dumt.

BONUSINFO: Har du Samsung Galaxy S eller Sony Ericsson Xperia Arc passer disse rimelig bra i samme holder.

NESTE SIDE: Dokkstasjon
Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.