NYHETER

Smart, smartere…

Instrumentteam slipper en oppgradert versjon av Honeywells såkalte smarte transmitter, ST3000.

Modernisert trykktransmitter som skilter med ekstrem robusthet, nøyaktighet og grensesnittmuligheter, mot både kontrollsystem og brukeren i felt.
Modernisert trykktransmitter som skilter med ekstrem robusthet, nøyaktighet og grensesnittmuligheter, mot både kontrollsystem og brukeren i felt. Bilde: Honeywell
10. apr. 2013 - 23:34

Nå er det 700- og 800-serien som gjelder. MTBF (meantime between failure) er økt til over 400 år. Samtidig er nøyaktigheten senket til 0,0375 prosent i standardversjonen. Drift over tid skal være tilnærmet neglisjerbar.

 

Sabotasjesikring er på plass. Den kan sende melding til kontrollsystemet over Hart om for eksempel lokket i transmitterhuset åpnes.

 

Transmitteren kan også sende andre meldinger via Hart, for eksempel behov for kalibrering. Trendkurver og diagnostikk kan vises på lokaldisplayet.

 

Moduloppbygging skal gjøre det enkelt og skifte kommunikasjonsgrensesnitt eller legge til display. Den kan leveres med 4…20 mA, Honeywell Digitally Enhanced (DE) protokoll, Hart, Foundation Fieldbus og Profibus. Signalet oppdateres hvert 90 ms.

 

Nykommeren leveres både i Exi og Exd sertifisering, og er SIL 2/3 som standard. Offshoremodellen fås med 316SS elektronikkhus og duplex bolter. For å gjøre det enklere og gå over til ny transmitter er avstander mellom prosesstilkoblinger og kabelgjennomføringer som på den originale modellen.

 

Differansetrykktransmitteren byr også på statisk trykkverdi.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.