Smart installasjonsskinne gir mer plass i kompaktapparatskap

Skinnen beholder et fast grep selv med statisk belastning på opptil 100 N

Rittal AE kompaktapparatskap med installasjonsskinner
Rittal AE kompaktapparatskap med installasjonsskinner
4. aug. 2016 - 07:00

Rittal tilbyr det klassiske AE kompaktapparatskapet med en installasjonsskinne som kan doble montasjeflaten til for eksempel utstansede deler, belysning, dørbrytere, dørstopper, kabelholdere og mange andre komponenter.

Installasjonsskinnen monteres enkelt der du vil ha den på skapets side-, bunn- eller takflate, og festes med en skrue. Skinnen spenner seg inne i kapslingen og beholder et fast grep – selv med statisk belastning på opptil 100 N, skriver selskapet i en pressemelding.

– Alternativet for montøren er ofte å bore i skapet for å få festet komponenter utenfor montasjeplaten, for eksempel på sideveggene. Dette reduserer ikke bare beskyttelseskategorien, det fører også til betydelige installasjonskostnader, sier Bjørn-Terje Flidh, systemselger strømfordeling og industri.

Installasjonsskinnen er også designet for å bruke tilbehør fra det modulære TS 8 skapsystemet. Dermed behøver ikke tavlebyggeren lenger å ha et dobbelt lager av tilbehør.

Se også: Kabelkanaler for bedre plass

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.