NYHETSBREV

Smal nyhet med lav byggehøyde

Pepperl+Fuchs har presentert en ny serie små signalomformere

Signalomformere i SC-systemet fra Pepperl+Fuchs, på bildet er 16 stk. montert ved siden av hverandre.
Signalomformere i SC-systemet fra Pepperl+Fuchs, på bildet er 16 stk. montert ved siden av hverandre. Bilde: Pepperl+Fuchs
25. juni 2015 - 16:40

I SC-Systemet, en ny serie signalomformere fra Pepperl+Fuchs, er hver enhet kun seks millimeter bred, og modulene har lav høyde.

Lav effektbruk

Systemet benytter treveis isolasjon mellom inngang, utgang og kraftforsyning som tåler en arbeidsspenning opp til 300 V og en isolasjonsspenning opp til 2,5 kV.

Ett av designkriteriene var lav effektbruk. Det gir lav egenoppvarming, og bidrar til at brukstemperaturområdet kan utvides til +70 °C, de skal også by på høy langtidsstabilitet, pålitelighet og nøyaktighet.

Flere varianter

Transmitter power supply er en integrert del av SC-systemet. De forsyner feltenhetene med driftsspenning i tillegg til å ta imot målesignalet på 4-20mA. Våre transmitter power supply er også tilgjengelige med splitfunksjon på utgangen. Da kan den ene utgangen benyttes til 4-20mA, og den andre til for eksempel HART-kommunikasjon.

Temperaturomformere, sløyfedrevne enheter, og universelle omformere for bipolare signaler tilhører også produktporteføljen innen SC-systemet.

Les: Pepperl+Fuchs AS er årets leverandør

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.