MOBIL

Slutt på anonyme app-anmeldelser

Google knytter navnet ditt til anmeldelser av Android-apper.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. nov. 2012 - 13:23

Google fortsetter å knytte sitt sosiale nettverk Google+ opp mot app- og innholdsbutikken Google Play. Mens det før var mulig å legge igjen vurderinger av apper i Google Play anonymt, vil nå Google-kontoen din være knyttet til denne.

Det vil altså si at hvem som helst kan se hvem som har omtalt en app.

Tidligere har disse vurderingene vært gitt anonymt, noe som i praksis har betydd at app-utviklerne ikke kunne gi noen tilbakemelding på vurderingene. Med et brukernavn bak vurderingen antar vi at Google håper på høyere kvalitet, siden det antakelig vil være en høyere terskel for å skrive tull og tøys i en app-anmeldelse når navnet ditt er kyttet til den.

LES OGSÅ: Disse Google Play-triksene burde du kunne


Slutt på anonyme tilbakemeldinger

Den store ulempen er åpenbart at det blir færre muligheter til å gi anonyme vurderinger av appene. Da må du i tilfelle lage en Google-profil med et fiktivt navn.

Alle tidligere kommentarer er nå anonymisert, og har "En Google-bruker" som forfatter.

Som før kan du gi en karakter fra én til fem stjerner, og en omtale på inntil 1200 tegn. Nå kan du dessuten redigere og slette omtalen din i ettertid om du ønsker det.

Google har fra før av gjort det mulig å installere apper rett fra Google+.

LES OGSÅ: Alle våre omtaler av Android-apper

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.