DATATELE

Sluker bredbåndsselskap med hud og hår

Trond Heggelund
28. feb. 2007 - 11:28
Vis mer

Kjøpesummen er 100 millioner kroner. Admiministrerende direktør i Broadnet Norge, Ole Jacob Moldestad, skal fortsatt lede selskapet etter at de blitt et datterselskap av BaneTele.

Den tidligere Telenor Mobil-sjefen Stig Herbern gjør dette for å sikre BaneTeles kanalstrategi mot markedet.

Se faktabokser om BaneTele og Broadnet i spalten til høyre.

Tilført økt trafikk

BaneTele får gjennom oppkjøpet av et av Norges raskest voksende bredbåndselskaper, tilført økt trafikk og økt omsetning.

- Vi er nå inne i en positiv utvikling. Oppkjøpet av dette attraktive selskapet vil forsterke vår positive trend. Ut fra vår strategi og Broadnets godt etablerte forhandlernettverk, kompetanse blant ansatte og satsing på IP-telefoni passer dette oppkjøpet utmerket for oss, sier administrerende direktør Stig Herbern i BaneTele.

Flere oppkjøp på gang

Selskapet har gjennom Bredbåndsalliansens inntreden på eiersiden fått tilført de nødvendige finansielle musklene til å vokse både organisk og gjennom oppkjøp, heter det i en pressemelding fra BaneTele.

Broadnet blir derfor neppe det siste selskapet BaneTele vil sluke.

Posisjonerer seg

Det er en rekke bredbånds-, mobil- og IP-telefoniselskaper som kan være mulige oppkjøpskandidater for BanteTele, som jobber hardt for å posisjonere seg mot erkekonkurrenten Telenor.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.