MOBIL

Slipper Samsung oppgradert Galaxy S III?

En oppdatert versjon med bedre skjerm, større batteri og trådløs lading skal være på trappene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. mars 2013 - 13:23

Samsung har tradisjon med å slippe oppdaterte versjoner av eksisterende modeller, og slenge en "Plus" bak modellnavnet. Dette gjorde de med Galaxy S Plus og Galaxy S II Plus. Det er ikke usannsynlig at de gjør det samme med Galaxy S III.

I alle fall om vi skal stole på den russiske mobilbloggeren Eldar Murtazin. I en Twitter-melding skriver han at Galaxy S III skal oppdateres med bedre skjerm, et batteri på 2400 mAh, og støtte for trådløs lading.

LES OGSÅ: Trådløs lading kommer for fullt (tu.no)

Hva som ligger i "bedre skjerm" utdypes ikke, men om vi skal spekulere litt vil vi tro at det er snakk om høyere oppløsing (i tilfelle 1920 x 1080 piksler), eller en Super AMOLED Plus-skjerm (samme typen som sto i Galaxy S II).

Rykter om trådløs lading også på Galaxy S4

Får den et batteri med 2400 mAh er dette en økning på 300 mAh. Trådløs lading er for øvrig noe det ryktes at Galaxy S4 får. 

LES MER: - Slik blir Galaxy S4

Den godeste Eldar Murtazin er for øvrig en stemme det kan være verdt å høre på. Han har tatt feil mange manger, men også stått bak korrekt informasjon. Han var den første som nevnte datoen 14. mars for lansering av Galaxy S4, og han hadde i stor grad rett om spesifikasjonene til Galaxy S III i fjor.

Kilder: TwitterUnwiredView.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.