Slik får du mer ut av mobilen din

Vi viser deg hvordan du bruker mobilen din til blogging, Facebook, trening og mye annet. 

Slik får du mer ut av mobilen din
Bilde:

Du trenger faktisk ikke en fancy telefon, og du trenger ikke å være en ekspert. Mobilen din kan brukes til langt mer enn bare å ringe og sende meldinger. Visste du for eksempel at du kan bruke mobilen til å blogge med, eller som treningsdagbok?

Vi i Mobili har som mål å vise deg hvilke muligheter din mobil har, og ikke minst hvordan du omsetter mulighetene til praktisk bruk. Tro oss - i de fleste tilfeller er det svært enkelt å komme i gang.

Her er noen eksempler:

Slik bruker du mobilen til å komme i gang med trening

Du trenger ikke en fancy treningsmobil for å komme i form. De fleste mobiler har mange muligheter du kan benytte deg av for trening. Vi gir deg i denne guiden praktiske råd til hvordan du gjør alt fra å motivere deg selv, sette opp et treningsprogram, dokumentere fremgangen din og dele dette med andre.

Les guiden her »

Slik blogger du med mobilen din

Det er faktisk utrolig enkelt å bruke mobilen til å oppdatere en blogg. Ikke bare med tekst, men også med bilder og video. Alt du trenger en en mobil du kan sende e-post med, og det kan de aller fleste mobiltelefoner i dag.

Finn ut hvordan du blogger med mobilen din »

Del bildene dine på Facebook

Om du bruker mobilen din til å ta bilder med har du det kanskje litt sånn som oss: Bildene blir bare liggende på mobilen i ettertid. Har du tatt bilder av noe du vil dele er det imidlertid veldig enkelt å dele dem på Facebook. I likhet med blogging trenger du bare å kunne sende e-post.

Lær deg den enkleste måten å dele bilder på Facebook »

Se Youtube med mobilen

Mange mobiler kan brukes til å se på Youtube-video. I denne guiden viser vi deg hvordan du kommer i gang, og hvordan du installerer en egen Youtube-videospiller på telefonen.

Les guiden til Youtube på mobilen her »

Du kan få flere tips til hvordan du får mer ut av mobilen din ved å sjekke ut guidene våre.

Les mer om: