MOBIL

Slik får du mer ut av mobilen din

Vi viser deg hvordan du bruker mobilen din til blogging, Facebook, trening og mye annet. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. feb. 2010 - 15:22

Du trenger faktisk ikke en fancy telefon, og du trenger ikke å være en ekspert. Mobilen din kan brukes til langt mer enn bare å ringe og sende meldinger. Visste du for eksempel at du kan bruke mobilen til å blogge med, eller som treningsdagbok?

Vi i Mobili har som mål å vise deg hvilke muligheter din mobil har, og ikke minst hvordan du omsetter mulighetene til praktisk bruk. Tro oss - i de fleste tilfeller er det svært enkelt å komme i gang.

Her er noen eksempler:

Slik bruker du mobilen til å komme i gang med trening

Du trenger ikke en fancy treningsmobil for å komme i form. De fleste mobiler har mange muligheter du kan benytte deg av for trening. Vi gir deg i denne guiden praktiske råd til hvordan du gjør alt fra å motivere deg selv, sette opp et treningsprogram, dokumentere fremgangen din og dele dette med andre.

Les guiden her »

Slik blogger du med mobilen din

Det er faktisk utrolig enkelt å bruke mobilen til å oppdatere en blogg. Ikke bare med tekst, men også med bilder og video. Alt du trenger en en mobil du kan sende e-post med, og det kan de aller fleste mobiltelefoner i dag.

Finn ut hvordan du blogger med mobilen din »

Del bildene dine på Facebook

Om du bruker mobilen din til å ta bilder med har du det kanskje litt sånn som oss: Bildene blir bare liggende på mobilen i ettertid. Har du tatt bilder av noe du vil dele er det imidlertid veldig enkelt å dele dem på Facebook. I likhet med blogging trenger du bare å kunne sende e-post.

Lær deg den enkleste måten å dele bilder på Facebook »

Se Youtube med mobilen

Mange mobiler kan brukes til å se på Youtube-video. I denne guiden viser vi deg hvordan du kommer i gang, og hvordan du installerer en egen Youtube-videospiller på telefonen.

Les guiden til Youtube på mobilen her »

Du kan få flere tips til hvordan du får mer ut av mobilen din ved å sjekke ut guidene våre.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.