MOBIL

Slik er Sony Ericsson Xperia Arc

Detaljer om maskinvaren og Android-versjonen i Arc. Se video av det nye menysystemet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. jan. 2011 - 09:06
Vis mer

Siden Sony Ericsson lanserte Xperia Arc har det vært noen uklarheter rundt den nye modellen. Disse blir nå oppklart i Sony Ericssons egen blogg.

Samme plattform som HTC Desire HD

Prosessoren i telefonen er en Snapdragon-prosessor på 1 GHz, nærmere bestemt MSM8255-plattfomen. Denne brukes av telefoner som for eksempel HTC Desire HD. 

Les også: Test av HTC Desire HD »I tillegg har Xperia Arc samme grafikkprosesor, en Adreno 205. MSM8255-plattformen inkluderer også muligheten for opptak og avspilling av HD-video og støyfjerning i samtaler. Dermed har Xperia Arc to mikrofoner - en for tale og en for støyfjerning.

Det er ikke frontmontert kamera på Xperia Arc, så du vil ikke kunne bruke den til 3G-videosamtaler - i alle fall ikke på den vanlige måten.

Ingen Android 2.4

Det dukket i forrige uke opp bilder av en Xperia Arc som viste versjonsnummer 2.4 av Android. Disse bekreftes i bloggposten, men samtidig opplyses det om at dette skyldes en feilkonfigurering i noen testenheter. 

Skjermen på telefonen støtter flere fingre samtidig, og har dermed full multitouch-funksjonalitet. Det er mulig å bruke minst fire fingre samtidig.

Egen programvare

Sony Ericsson har fjernet Mediascape-programvaren til fordel for et nytt widget-basert mediasystem. Musikkspilleren har fått en equalizer-funksjon, og telefonen støtter Wi-Fi 802.11n-standarden.

Se videoen under for en gjennomgang av telefonen.

Kilde: blogs.sonyericsson.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.