MOBIL

Slik blir HTC Sense 4.0

Skjermdumper fra den kommende utgaven av HTCs menysystem har kommet til overflaten.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. feb. 2012 - 12:57

Blant HTCs nye modeller som skal lanseres under Mobile World Congress denne måneden peker mange tegn mot modellen Endeavour. Dette skal være selskapets nye toppmodell med firekjerneprosessor, HD-skjerm og annen moro.

Nå har også skjermdumper fra programvaren Endeavour skal kjøre dukket opp hos AndroidCentral.com. Et programvareverktøy for oppdatering av denne telefonen har lekket ut, og gjennom denne har det vært mulig å hente ut bilder fra HTC Sense 4.0.

Du som allerede har en HTC-telefon kjenner til Sense som menysystemet i telefonen. Når HTC tar sine telefoner til Android 4.0 Ice Cream Sandwich er det med Sense på toppen, og den nye versjonen ser ut til å ha blitt renere designet.

Allerede vist på video

Menysystemet har allerede snublet innom rampelyset, da en video av en annen kommende HTC-telefon dukket opp. Nå har bilder som viser forskjellige temaer på telefonen dukket opp.

Bildene viser at grunntanken i Sense 4.0 er den samme som tidligere. På låseskjermen finner du opplåsings- og appstarter-ringen, sammen med tid, dato og værmelding, eller andre widgeter. HTCs widgeter er selvsagt også på plass på startskjermen. Tradisjonen tro har HTC også pusset opp utseendet til kontaktlisten og annet.

Det er selvsagt vanskelig å si noe fornuftig om hvordan Sense 4.0 blir utifra bilder, men det ser i alle fall mer renskåret ut enn tidligere. Hva syns du? Sjekk ut bildene under.

Alle bildene stammer fra AndroidCentral.com, hvor du kan se flere skjermdumper.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.