MOBIL

Slik blir Galaxy S-oppfølgeren

Tokjerneprosessor, 1 GB arbeidsminne, videoopptak i full HD og Android 2.3, ifølge koreansk nettsted.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. jan. 2011 - 12:47

Et sør-koreansk nettsted har fått fatt i informasjon om det som skal være oppfølgeren til Samsung Galaxy S. Den kommende modellen, som etter all sannsynlighet lanseres i Barcelona 13. februar, har fått kodenavnet Seine.

Ifølge nettstedets kilder skal telefonen leveres med Android 2.3 Gingerbread. Den skal kjøre på Samsungs Orion-brikkesett, med tokjernes ARM Cortex A9-prosessor og 1 GB RAM.

HDMI-utgang?

Orion har høy grafikkytelse og støtte for blant annet HDMI, så man kan anta at Seine vil nyte godt at mulighetene dette brikkesettet tilbyr.

Les mer om Samsung Orion »Skjermen skal være 4,3 tommer stor, ha 800 x 480 pikslers oppløsning og være av typen Super-AMOLED Plus. Denne nye skjermtypen skal ha bedre kontrast enn den første Super-AMOLED-skjermen som står i blant annet Galaxy S. Den skal også være mer lyssterk og dermed lettere å lese utendørs.

Videoopptak i full HD

Videre skal telefonen ha åtte megapikslers kamera med mulighet for videoopptak i full HD (1080p). NFC-støtte skal også være på plass, noe som gjør det mulig å bruke telefonen med betalingsterminaler som støtter dette.

Seine skal ikke være mer enn ni millimeter tykk, noe som i så fall vil gjøre den til en av de tynneste Android-telefonene til nå.

Det offisielle navnet på telefonen blir kjent når den lanseres. Vi tipper navnet spiller på "Evolution" eller "Fate", ettersom dette er ord brukt på Samsungs teaser-side.

For ordens skyld: Bildet på toppen er falskt.

Kilde: Nocutnews.co.kr, via: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.