MOBIL

Slik blir Galaxy S-oppfølgeren

Tokjerneprosessor, 1 GB arbeidsminne, videoopptak i full HD og Android 2.3, ifølge koreansk nettsted.

Et sør-koreansk nettsted har fått fatt i informasjon om det som skal være oppfølgeren til Samsung Galaxy S. Den kommende modellen, som etter all sannsynlighet lanseres i Barcelona 13. februar, har fått kodenavnet Seine.

Ifølge nettstedets kilder skal telefonen leveres med Android 2.3 Gingerbread. Den skal kjøre på Samsungs Orion-brikkesett, med tokjernes ARM Cortex A9-prosessor og 1 GB RAM.

HDMI-utgang?

Orion har høy grafikkytelse og støtte for blant annet HDMI, så man kan anta at Seine vil nyte godt at mulighetene dette brikkesettet tilbyr.

Les mer om Samsung Orion »


Skjermen skal være 4,3 tommer stor, ha 800 x 480 pikslers oppløsning og være av typen Super-AMOLED Plus. Denne nye skjermtypen skal ha bedre kontrast enn den første Super-AMOLED-skjermen som står i blant annet Galaxy S. Den skal også være mer lyssterk og dermed lettere å lese utendørs.

Videoopptak i full HD

Videre skal telefonen ha åtte megapikslers kamera med mulighet for videoopptak i full HD (1080p). NFC-støtte skal også være på plass, noe som gjør det mulig å bruke telefonen med betalingsterminaler som støtter dette.

Seine skal ikke være mer enn ni millimeter tykk, noe som i så fall vil gjøre den til en av de tynneste Android-telefonene til nå.

Det offisielle navnet på telefonen blir kjent når den lanseres. Vi tipper navnet spiller på "Evolution" eller "Fate", ettersom dette er ord brukt på Samsungs teaser-side.

For ordens skyld: Bildet på toppen er falskt.

Kilde: Nocutnews.co.kr, via: GSMarena.com

Les mer om: