MOBIL

- Slik blir budsjett-iPhone

Her er detaljene om den angivelige kommende billige iPhone-modellen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. jan. 2013 - 09:04

Det har lenge gått rykter om at Apple har planer om å lansere en billig variant av iPhone, spesielt for å få et bedre grep om nye markeder. For mens en iPhone 5 er innen rekkevidde for svært mange i den vestlige verden, er den for dyr for de fleste i for eksempel Kina og India.

Det er store penger å tjene på å gjøre det stort i disse markedene, og en billigere iPhone kan dermed være et smart trekk for Apple. 

De har selvsagt ikke bekreftet noen verdens ting, men nettstedet iLounge.com mener å vite ett og annet om telefonen likevel. De viser til "troverdige kilder", som skal ha gitt dem detaljene om utseendet.

LES OGSÅ: Apple lanserer iPad med 128 GB

Plast-iPhone

Den angivelige kommende modellen skal ifølge kildene i stor grad se ut som en iPhone 5 på fremsiden. Sett fra siden skal den være mer lik iPod Classic. Du vet, den gamle MP3-spilleren med klikkhjul.

Skjermen skal være den samme firetommers Retina-skjermen. Telefonen skal være bare ørlite grann større enn iPhone 5.

Men i motsetning til denne vil den ha et deksel i plast, som iPhone 3G. Ikke at den skal se ut som en iPhone 3G. Skjermen skal angivelig fortsatt være i glass.

Telefonen skal ha kamera både foran og bak. I bunnen skal det være hodesettilkobling og Lightning-tilkobling.

Hva telefonen vil koste, og hva som befinner seg under panseret sier kildene ikke noe om.

Fram med saltklypa

Som alltid oppfordrer vi til å ta informasjon som dette med en klype salt. Men det skal nevnes at iLounge har rapportert om kommende Apple-produkter med rimelig god nøyaktighet tidligere.

Kilde: iLounge.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.