GUIDER

Slanker du deg?

Weightbot gir deg full oversikt over hvordan du ligger an.

Weightbot - Familie
Weightbot - Familie
5. feb. 2010 - 21:08

Overvåk vekten din

Vil du opp, ned, eller vedlikeholde vekten din er Weightbot en applikasjon som gir deg full oversikt.

Den er enkel å bruke og gir deg nyttige data på en meget oversiktlig måte.

Weigthbot er en iPhone-applikasjon som lar deg følge med på vekten din fra dag til dag. Programmet er like elegant utformet som Pastebot, og en fryd å bruke.

Les vår anmeldelse av Pastebot her.

Om du ønsker å gå opp eller ned i vekt har det aldri vært lettere, eller gøyere, å følge med. Første gang du åpner programmet får du opp en kort instruks på totalt 6 steg som forteller deg hvordan du bruker Weightbot. Denne kan du velge å se over eller bare lukke med en gang, programmet er nokså selvforklarende. Du kan enkelt få frem igjen denne instruksen fra innstillingsmenyen.

Enkelt å sette i gang

For å sette i gang fyller du inn høyden din og hva som er ønsket vekt, samt datoen for når du skal begynne å ta av eller legge på deg. Dersom vekten din er et ømfintlig tema for deg kan du også velge om du vil passordbeskytte informasjonen din. Da angir du en pin-kode som programmet vil spørre deg etter hver gang det åpnes.

Det er ikke vanskeligere å sette opp Weightbot enn som så. Når du er ferdig trykker du 'ferdig' og kommer da til dagens vekt. Ved å trykke på skjermen øverst får du frem et hjul du bruker til å sette hvor mye du veier for gjeldende dag. Ved å trykke på skjermen en gang til lagrer du vekten du har satt. Kalenderen kommer nå frem nederst og i skjermen oppe kan du se vekt og BMI (Body Mass Index) for valgt dag.

Hvis du vender telefonen 90 grader vises fremgangen din øverst og nøkkeltall nederst. Her kan du se hvor langt du er fra målet du har satt deg. Den nedre delen består av 2 sider, så hvis du blar på bunnen av skjermen kommer du til en side som viser snittreduksjon per dag, uke og måned.

Snur du nå telefonen 180 grader får du opp en graf som viser fremgangen din i forhold til mål og BMI. Ved å trykke to ganger på skjermen vises grafen for hele måneden, og trykker du enda to ganger vises den for hele året. Ved å trykke to ganger nok en gang går den tilbake til den fulle oversikten. Ved å dra skjermen frem eller tilbake får du se flere data, som for eksempel forrige måned i månedsvisning.

Detaljer og backup

Alle Tapbots-applikasjonene viser fine animasjoner og lydeffekter når du opererer på skjermen. Fra innstillingsmenyen kan du velg å slå av lydeffektene dersom du eller noen andre skulle finne disse irriterende. Herfra kan du også ta backup dataene dine, dette kan utføres manuelt eller skje automatisk. Du har også mulighet for å eksportere dataene dine til en CSV-fil som du kan åpne i for eksempel Microsoft Excel.

Konklusjon

Weightbot er en utrolig brukervennlig applikasjon for å overvåke vekten sin, som du vil like å bruke på grunn av et intuitivt og brukervennlig grensesnitt. Du setter vekten du ønsker å oppnå og fyller inn hvor mye du veier fra dag til dag. Weightbot gjør resten, den viser deg hvilken utvikling du har for både vekt og BMI, slik at du alltid vet hvordan du ligger an i forhold til målet du har satt deg.

Weightbot finner du her (iTunes-link) og koster spinkle 11 kroner.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.