NYHETER

Skjerper kvalitetskontrollen

Invensys oppgraderer Wonderware datafangstsoftware med en ny kvalitetsmodul.

Wonderware datafangstsoftware skilter med en ny modul for håndtering av kvalitet.
Wonderware datafangstsoftware skilter med en ny modul for håndtering av kvalitet. Bilde: Invensys Operations Management
6. jan. 2013 - 16:49

Wonderware MES Software 2012 reduserer angivelig kostnadene ved kvalitetsstyring, overholdelse av regler samt produktsikkerhet.

 

Dette blir gjort ved å samle inn komplette produkt-, utstyrs- og prosessrelaterte kvalitetsdata for både automatiske og manuelle operasjoner. Programvaren overvåker kvalitetsdata i nær sanntid, slik at anleggsoperatører kan reagere raskere på driftsforstyrrelser, kvalitetstrender og avvik, samt foreta korrigerende tiltak som minimerer variasjoner og bringer kvaliteten nærmere spesifikasjonene.

 

Det utfyller eksisterende virksomhetsomfattende kvalitetsstyringssystemer med automatisering av prøvetaking, høyere nøyaktighet i testdata fra produksjonen, integrert statistisk prosesskontroll (SPC) og forbedret miljø for arbeidsordre- og driftsgjennomføring.

 

Programvaren legger nå til rette for manuell og automatisk datainnsamling og integrerer strukturerte prøvetakingsplaner, i tillegg til en streng statistisk prosesskontroll. Den oppdaterte programvaren muliggjør også dynamisk generering av prøvetakingsplaner i henhold til gjeldende arbeidsordrestatus for produkter, utstyr og drift. Gjennomføring av prøvetakingsplanene kan gjøres i henhold til systemkvalitetsspesifikasjoner, og selve prøvetakingen kan automatiseres med hensyn til utstyr, styringssystemer eller instrumentering. SPC-trender og -kartlegging er tilgjengelig for kvalitetsovervåking i nær sanntid og omfatter varsler om brudd på kontroll- og spesifikasjonsgrensene.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.