PRODUKTNYHETER

Skjerm for bank

MultiSync LCD 1850DX har en sofistikert design med smale kanter som gjør at den tar liten plass samtidig som den gir maksimal billedflate. Skjermen er forsynt med to digitale grensesnitt (DVI-I) og har seks aksers fargejustering. Disse egenskapene gjør den godt egnet i bank- og finansvirksomhet. Skjermen er også sertifisert ifølge den nye standarden for LCD-skjermer, ISO 13406-2.

1850DX er forsynt med seks aksers fargejustering som gjør at brukeren, i tillegg til å kunne justere rødt, grønt og blått, også kan justere cyan, magenta og gult. På denne måten kan skjermen vise naturtro og ekte farger som normalt bare er forbeholdt CRT-billedskjermer.

LCD 1850DX imøtekommer også sRGB som er den nye standarden for identisk fargegjengivelse og som gjør det mulig å arbeide med konsekvent fargeautensitet. Siden skjermen også er antirefleksbehandlet, reflekterer den minimalt med eksternt lys.

Skjermen er utformet i TORO-design med VESA-feste som gjør det mulig å vri skjermen 90 grader, det vil si til portrettformat og ta skjermen løs fra skjermfoten. Til høsten kommer den også med mulighet for lyd via en smal høyttaler som kan monteres på skjermen. Fordelen med dette er at man ikke trenger å ha en høyttaler på hver skjerm, som tilfellet er hvis høyttaleren er integrert i skjermen.

LCD 1850DX er også sertifisert ifølge den nye standarden for LCD-skjermer, ISO 13406-2. Dette er en ny internasjonal kvalitetsstandard med bestemte krav til ergonomi og kvalitet med bl.a. lysstyrke, kontrast, reflekser, fargegjengivelse, pixeldefekter, flimring og betraktningsvinkel. Standarden gjør det enklere å sammenligne LCD-skjermer fra forskjellige produsenter. Alle LCD-skjermer fra NEC tilfredsstiller nå denne standarden.

Prisen i Norge blir 18.500 kroner pluss moms. NECs skjermutvalg er tilgjengelig fra DatorDesign, Jacob Hatteland og SMG.

Les mer om: