Skipsmøbler fra Møre til cruiseskip på Bahamas

Skipsmøbelprodusenten Shipnor gikk mot strømmen og satset på produksjon i Norge, nå opplever de suksess internasjonalt med norske skipsmøbler.

Skipsmøbler fra Møre skal benyttes under obygging av Jewel of the Seas.
Skipsmøbler fra Møre skal benyttes under obygging av Jewel of the Seas.
30. aug. 2016 - 07:00

Skipsmøbelprodusenten Shipnor gikk mot strømmen og satset på produksjon i Norge når andre flagget ut. Nå opplever de suksess internasjonalt med norske skipsmøbler, og har fått med seg alt som kan krype og gå av underleverandører i fylket for å levere møbler til ombyggingen av Royal Caribbean´s cruiseskip «Jewel of the Seas», skriver selskapet i en pressemelding.

– Etter mye hardt arbeid og store investeringer ser vi nå at det vi har hatt tro på hele veien er i ferd med å realisere seg, sier administrerende direktør i Shipnor, Otto Hammerø.

Han forteller at kriterier som norsk kvalitet og moderne fremtidsrettet produksjon stod øverst på listen når de ble valgt som leverandør av det finske innredningsselskapet.

Shipnor har sikret seg en treårig rammeavtale for levering av skipsmøbler til Almaco Group, noe som kommer til å bli særdeles viktig for å fylle opp kapasiteten til de nye robotiserte produksjonslinjene i Angvika.

Les: Shipnor klikker sammen skipsmøbler uten verktøy

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.