NYHETER

Skikkelig i vinden

Phoenix Contact er på banen med effektmålemodulen IB IL PM 3P/N/EF-PAC.

Effektmålemodulen som stiller med en rekke muligheter for måling og analyse av trefasestrømmer.
Effektmålemodulen som stiller med en rekke muligheter for måling og analyse av trefasestrømmer. Bilde: Phoenix Contact
6. jan. 2013 - 13:16

Den skal være riktig fleksibel, og spesielt godt egnet for måling av vindenergi. Modulen brukes til å analysere vekselstrømsnett, og benyttes blant annet i fordelingsanlegg, der den måler strøm, spenning og effekt. De brukes også til å måle forvrengninger og harmoniske svingninger.

 

I driftsmodus for basismåleverdier brukes den til å registrere de viktigste parameterne i trefasevekselstrømsnett. Det inkluderer strøm og effekt samt fasenes effektfaktorer, energiretning og frekvens.Hastigheten ved måling av verdiene er avhengig av nettfrekvensen til enhver tid. Målingene og beregningene foretas i henhold til DIN 40110 del 1,2 4.96 (ikke-sinusformede størrelser).Om den settes opp i driftsmodus for skannemåleverdier, registreres momentanverdiene i et målesignal. Brukerne kan velge hvilket signal som skal registreres: Strømmen eller spenningen i en fase, nøytrallederstrømmen eller momentan opptatt effekt i en fase. Målingen brukes til å analysere signalets kurveform. Det gjør at brukeren blant annet kan sammenligne generatorens settpunkt og faktiske verdi.

 

Modulen har fire innganger 5 A AC for fasestrøm og nøytrallederstrøm, samt tre innganger for faselederspenning opptil 690 V AC. Diagnostikk- og statusindikator er også på plass.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.