DATATELE

Skifter strategi i Skandinavia

OPPSKRIFTEN: Intelecom og Eivind Hauglie-Hanssen leverer kundetilpassede kommunikasjonsløsninger ved å kombinere bransje- og forretningsforståelse, teknisk kompetanse, WEB-baserte tjenester, produkter fra Alcatel-Lucent, Cisco og andre leverandører.
OPPSKRIFTEN: Intelecom og Eivind Hauglie-Hanssen leverer kundetilpassede kommunikasjonsløsninger ved å kombinere bransje- og forretningsforståelse, teknisk kompetanse, WEB-baserte tjenester, produkter fra Alcatel-Lucent, Cisco og andre leverandører. Bilde: Intelecom
Trond Heggelund
4. sep. 2007 - 12:35

Dette er Intelecom

  • Intelecom leverer kommunikasjonsløsninger og -tjenester for offentlig og privat sektor.
  • Intelecom har såkalte "turn-key" kommunikasjonsløsninger som omfatter IP-nett, IP-telefoni, videokonferanse, sentralbord- og kontaktsenterløsninger kombinert med mange års teknisk kompetanse og kunnskap om forskjellige bransjer.
  • Konsernet har 170 ansatte.

26. april ble Consorte i Norge til Intelecom.

Konsernets datterselskaper i Sverige, Danmark og England følger nå etter, og skifter navn til Intelecom Sverige AB, Intelecom Danmark A/S og Intelecom UK Ltd.

Web-løsninger fra Consorte

Det engelske selskapet vil fortsette å ha hovedfokus på egenutviklede web-baserte løsninger fra Consorte-porteføljen.

For å markere dette veiskillet, har konsernet laget nye nettsider for alle selskaper i konsernet på norsk og engelsk.

Taleintegrator

- Vår målsetning er å være Skandinavias ledende kommunikasjonsleverandør på samme måte som vi er i Norge. I det norske markedet er vi den ledende taleintegratoren til større virksomheter. For våre kunder skal vi være en partner som fokuserer på kompetanse, kvalitet og virksomhetskritiske løsninger, sier Intelecoms konserndirektør Eivind Hauglie-Hanssen.

Hauglie-Hanssen tok over sjefstolen fra Guttorm B. Johansen i januar i år.

Hvor tok de navnet fra?

På nettsidene står det at Intelecom tok sitt navn etter en lek med ord som angivelig skal beskrive konsernets forretningsområder:

  • Infrastructure
  • Telephony
  • Data com
  • IN (Intelligent Network) services
  • Integration and Competence
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.