ARKIVNYHETER

Skanska lavest på 202 meter lang bru

Skanska leder kampen om kontrakten på bygging av denne brua, som blir reservert busser, fotgjenger og syklister.
Ill.: AnkoNova
Skanska leder kampen om kontrakten på bygging av denne brua, som blir reservert busser, fotgjenger og syklister. Ill.: AnkoNova
17. aug. 2011 - 14:35

Nest lavest ligger Kruse Smith med 74,531 mill. Tredje og siste anbyder er T. Stangeland Maskin med 80,931 mill. Lav interesse betyr ikke dårlige priser i dette tilfellet, iallfall ikke sett fra Vegvesenets synspunkt. De laveste anbudene lå litt lavere enn man regnet med.

Bruas trasé følger kommunegrensen mellom Stavanger og Sandnes. Den får 8 spenn. Bredden blir 12,7 meter. Det blir gang/sykkelveg på den ene siden av kjørebanen. Brua blir en del av en framtidig kollektivtrasé mellom fylkesveg 44 og Sola. Bare busser, fotgjenger og syklister får bruke den.

350 meter tilstøtende veger inngår i entreprisen. Det skal også etableres til sammen en kilometer gang/sykkelveger utenom brua og nye adkomstveger med en samlet lengde på 250 meter.

Brua over E 39 skal være klar til bruk i november 2012.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.