NYHETER_BYGG

Skanska først ute

31. mai 2000 - 16:21

Entreprisen omfatter i hovedsak de byggmessige arbeider innenfor kvartal 1 og 2 med unntak av bæresystem, boulevardfasader og atriumstak. Telenor vil i tillegg kontrahere innredningsentrepriser som overføres til Skanska på et senere tidspunkt.

Kontrakten beløper seg til ca. 270 millioner kroner pluss avgifter. – Vi er meget godt fornøyd med valget av Skanska. Selskapet er Norden største. Vi kjenner selskapet fra andre prosjekter som gjennomføringsdyktige og kvalitetsbevisste, sier administrerende direktør Bjørn Sund i Telenor Eiendom Fornebu AS.

– Dette er en utfordrende kontrakt og et spennende prosjekt for Skanska AS. Samarbeidet vil bidra til utvikling av Skanska innenfor vårt primære satsingsområde, sier direktør Esten Solberg i Skanska AS.

Telenors nye hovedkvarter på Fornebu vil samlokalisere virksomheten i Oslo-området og samle 6000 ansatte når bygget står ferdig i 2002. Det nye bygget blir på 137.000 kvadratmeter lyse arealer, samt et parkeringsanlegg under bakken med plass til 1600 biler.

Visjonen for prosjektet er å skape Nordens fremste arbeidsplass for nyskapende virksomhet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.