NYHETER

Skanska Asfalt best ut på Østlandet

Skanska Asfalt ligger lavest på tre av syv statskontrakter på asfaltlegging i region Øst. Veidekke Industri og Peab får to hver.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
15. feb. 2013 - 14:23

Skanska Asfalt har kvesset blyanten godt i år, og ligger an til å sikre seg asfaltoppdrag for Statens vegvesen i region Øst til en samlet verdi på 91 millioner kroner. Selskapet, som i fjor fikk svært dårlig uttelling på asfaltering av riks- og fylkesvegnettet, ligger lavest på tre av de syv kontraktene som hadde anbudsåpning i dag. Det betyr at Skanska får en kontrakt i Østfold som omfatter totalt rundt 33 000 tonn, samt de to kontraktene som er lagt ut i Akershus på henholdsvis 39 000 og 26 000 tonn.

Veidekke Industri sikrer seg nok en gang en Hedmarkskontrakt, helt uten konkurranse. De var alene om å legge inn pris på kontrakten som dekker områdene Nord-Odal, Sør-Odal, Eidskog og Konsvinger, som tilsammen utgjør over 35 000 tonn. Sammen med kontrakten for Øystre Slidre, Vestre Slidre, Nord-Aurdal og Etnedal, ligger de dermed an til å få asfaltoppdrag i region Øst for 42 millioner kroner.

Peab gjør seg sterkt gjeldene på anbudene også i år, og ligger i denne omgang an til å sikre seg to kontraketer til en samlet verdi på 41 millioner kroner. Den ene kontrakter er oppdrag i Stryn og Skjåk, mens den andre er i Hedmark og omfatter legging av 26 000 tonn i kommunene Tynset, Alvdal, Stor-Elvdal, Folldal, Tolga og Os.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.