PRODUKTNYHETER

Skanner alt

16. mars 2001 - 09:19

Pennen kan gjenkjenne tekst på opptil 56 språk, tall, håndskrevne tall og strekkoder. Den kan lese farget tekst og tekst på farget bakgrunn. Pennen lages av det belgiske selskapet Image Recognition Integrated Systems (I.R.I.S.), en internasjonal leverandør av flerspråklige OCR-produkter, og produkter for dokumenthåndtering og kunnskapsforvaltning. Pennen er markedets første USB-skannerpenn med OCR-skanning i gråtoner. Brukeren kan lese inn tekst, trykte eller håndskrevne tall, og strekkoder, og sende dem direkte til Windows-program som tekstbehandling, e-post, databaser, regneark, regnskap osv.

Pennen ventes å bli et nyttig verktøy for brukere som ofte må skrive informasjon fra papirformat inn på datamaskinen, og som er på leting etter tidsbesparende løsninger. Målgruppen kan være reisende forretningsfolk, database-administratorer, journalister, sekretærer, leger og advokater.

Det kjedelige og tidkrevende skrivearbeidet omdannes til en enkel og rask skannejobb. Du merker bare av den informasjonen du trenger, og dermed overføres den til ditt favorittprogram. Pennen er enkel å installere og rask og nøyaktig i bruk, hevder produsenten, som regner med at den lave prisen vil åpne et stort marked.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.