Skal hjelpe norske byggherrer med digitalisering

Morten Westergård er ansatt  som ny avdelingsleder i Infrakit for rådgiving der han skal hjelpe norske byggherrer med digitalisering.

Daglig leder i Infrakit, Anders Tiltnes sammen med Morten Westergård, som skal lede avdelingen for rådgiving.
Daglig leder i Infrakit, Anders Tiltnes sammen med Morten Westergård, som skal lede avdelingen for rådgiving.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
4. aug. 2021 - 15:25

- Byggherrer og alle riksentreprenører bruker teknologi fra Infrakit. Og med en kapasitet som Morten Westergård på laget blir det enklere for våre kunder å lykkes med digitalisering og BIM, sier daglig leder i Infrakit, Anders Tiltnes.

Infrakit er en skyplattform som hjelper byggherrer og entreprenører med informasjonshåndtering i infrastrukturprosjekter.

Morten Westergård blir ansvarlig for rådgivingsavdelingen til Infrakit, en avdeling som hjelper byggherrer og entreprenører med modellbasert planlegging og bygging av infrastrukturprosjekter.

- Jeg gleder meg til å hjelpe med å lykkes med modellbasert planlegging og bygging. Metodikken er interessant fordi den er både bedriftsøkonomisk og samfunnsøkonomisk lønnsom, sier Morten Westergård.

Modellbasert planlegging og bygging er en metodikk som bidrar til bærekraftige anleggsprosjekter både for personell, prosjekter og samfunnet. BIM er også et krav fra alle de store byggherrene i Norge.

Morten Westergård startet 1. august 2021 og kommer fra Atkins Norge

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.